Snel, flexibel, betrouwbaar transport
van uw versproducten

Missie en visie

Missie

Het leveren van een snelle, flexibele en betrouwbare transportdienst waarbij kwaliteit en ontzorging als uitgangspunt gelden. Hierbij staan de wensen van de klanten centraal. Adequaat en eerlijk handelen, doen wat we beloven en specialist zijn in ons vakgebied zijn de krachten van onze organisatie.

Visie

D. Zonneveld transport BV wil zich verder ontwikkelen tot nummer 1 betrouwbare en loyale transportpartner in de AGF-sector. Vruchtbare en langdurige relaties met onze klanten zijn daarbij van essentieel belang. Daartoe investeren wij in onze medewerkers, ICT en in duurzame en milieuverantwoord materieel. Onze doelstelling is om op lange termijn maatschappelijk verantwoord te ondernemen met de wensen en behoefte van klanten als uitgangspunt. Daarbij spelen wij in op de dagelijkse hectiek die de markt, waarin onze klanten opereren, met zich meebrengt.

CONTACT

D. Zonneveld transport b.v. is een toonaangevend transportbedrijf. Ons werkterrein is gericht op voornamelijk nationaal transport voor zowel groepage- als complete ladingen. Internationaal verzorgen wij, op aanvraag, het transport van complete ladingen.

© 2019 D. Zonneveld transport b.v. All Rights Reserved
MADE BY RDR reclame in vorm & Update Geregeld