AGF producten

D. Zonneveld transport b.v. is sinds het ontstaan specialist in het vervoeren van groente en fruit uit de Westlandse regio. De meeste verse producten worden op dagelijkse wijze verhandeld en moeten daarom snel en goed geconditioneerd vervoerd worden.

In de loop der jaren hebben wij ons netwerk uitgebreid zodat wij in alle AGF regio’s binnen Nederland ons vervoer aan kunnen bieden. Ondanks het seizoengevoelige karakter van de Nederlandse AGF producten zijn wij jaarrond specialist geworden door ook internationaal gekweekte AGF producten te vervoeren.

Met name in het groentetransport is het belangrijk om het gehele proces van laden, vervoer en lossen zo snel en efficiënt mogelijk te laten verlopen onder de perfecte geconditioneerde omstandigheden. Kennis van producten is daarbij van belang.

U kunt bij ons terecht met last minute orders van 1 colli tot en met complete ladingen. Onze snelheid en flexibiliteit sluiten aan bij de eisen van de markt en de wensen van de klant.


NIEUWS

[widgetkit id=”1″]

CONTACT

D. Zonneveld transport b.v. is een toonaangevend transportbedrijf. Ons werkterrein is gericht op voornamelijk nationaal transport voor zowel groepage- als complete ladingen. Internationaal verzorgen wij, op aanvraag, het transport van complete ladingen.

© 2019 D. Zonneveld transport b.v. All Rights Reserved
MADE BY RDR reclame in vorm & Update Geregeld